fbpx

Клипчета в интернет има много, но защо ви е на вас да имате такова?

Няма по-лесен начин да достигнете до голям брой хора, които за няколко минути да разберат подробности за вашия бизнес, за услугите които предлагате и за вашите уникални продукти.

Видеото може да е не само реклама в общия смисъл на думата, а и начин да представите себе си така, че да заинтригувате хората, да им показва интересни неща, дори да ги научи на нещо ново или просто да им покаже нещо ново и интересно.

Мястото за вашия бизнес е YouTube, защото това е най-лесният начин да бъдете намерени в Google. След придобиването на YouTube от тъсачката, именно линковете от сайта за видеосподеляне се показват с приоритет при задаване на търсена дума или фраза.

Още повече, че от март 2014 година вече и в България можем да се възползваме от интерактивната YouTube реклама — а именно кратки рекламни клипове, които да бъдат възпроизвеждани преди, по време или след избраното от потребителя видео. Като вашите реклами достигат само до българските потребители. Повече за тази услуга гледайте в следващия брой на Маркет Видео.

Видеото ни дава много повече възможности от просто реклама. Можете да привлечете хората с към вашата марка с оригинална идея или нещо забавно, което те да споделят и препращат или т.нар. вайрал видеа. Да, може част от тях наистина да са станали популярни случайно, но не и всички – като започнем от Харлем Шейк и стигнем до тази реклама на Pepsi, която всъщност е доста забавна скрита камера:

Такива неща можем да правим и в България, и то с много по-малък бюджет от този за телевизионна реклама, която да достигате точно до желаната аудитория.

Абонирайте се за нашия YouTube канал, за да научите още за видеомаркетинга в нашата поредица.

http://www.youtube.com/MarketVideoBG
http://www.facebook.com/MarketVideoBG