fbpx

През 2006 година Google купува YouTube за $1.65 млд и заема водеща роля в онлайн видео революцията. Само няколко години по-късно, с повече проведени търсения от Yahoo and MSN, YouTube става втората по популярност търсачка след Google и се утвърждава като основен играч в интернет пространсвото. Маркетинг специалистите бързо разбраха предоставените от YouTube възможности и осъзнаха, че видеото е инструмент, който веднага грабва вниманието на уеб потребителя, ако се използва умело.

Видео Инволвър създава YouTube канал за вашият бизнес. Брандираният клиентски YouTube канал всъшност може да послужи за брандов home page в YouTube, където потребителите могат да открият видеата, да коментират, да разгледат профила на бранда и да се абонират за брандовия канал. Галерията от видеа в YouTube дава възможност на феновете да следят всички новости свързани с бранда.

YouTube е изключително ценен маркетингов инструмент и може да играе съществена роля в маркетинговата кампания на фирмата. С много интерактивни опции като и анотации, забележки и текстови пояснения, YouTube дава възможност на бизнесите да се възползват от пополярността на онлайн видеото.
&nbsp

Pirogov Bolnica
&nbsp
kanal v YouTube