fbpx


Viral video

Кучешки хор лае маршът на Дарт Вейдър. Някои от кучетата са облечени, като герои от Star Wars. Виждаме Чубака, CP3O, както и вражеският уокър на империята. За създаване на видеото е проведен кастинг, на който са учатвали 40 кучета от които са избрани 12. Те не са избрани толкова заради певческите си възможности, а за това, колко приличат на героите от филма Star Wars. Някои от кучешкия лай са истински, а други електронни.

Спота е тийзър за предстоящата VW реклама, която ще се излъчи по време на супербол тази година. VW удари в десетката на същия мач миналата година с Дарт Вейдър спот за новия Passat. Новият кучешки спот не само, че напомня за миналогодишната кампания по време на Super Bowl, но и уважава принципното правило в рекламата: Eдинственото нещо, което е по-успешно от секс са сладките животни.

Eдно от местата където този нов спот е излъчен беше е ABC, в комедията “The Middle”, чийто сценарии е изцяло написан около VW Passat и също така съдържа Super Bowl елементи. И други VW реклами са излъчени по време на комедията, която сама по себе си е една дълга – форма реклама.

Запазвайки Star Wars тематиката, VW също създава и микросайт http://www.web.vw.com/star-wars-invite/ , където може да създадете дигитални покани за Вашето Super Bowl парти, която е в стилистика на добре познатите ни пълзящи начални надписи на филма Star Wars.