fbpx

Интересно е да се знае, че заглавията на видеата в YouTube се появяват сред резултатите на търсачките Google, Yahоo, Bing и др. Сайтовете за видео споделяне не спират да растат по популярност и допринасят за огромен процент от трафика в търсачките. Хостване на брандово/фирмено видео онлайн, съдържащо ключови думи и фрази, свързани с конкретния бизнес, е изключително ефективен метод за генериране на трафик.

Video SEO

Video SEO не само много бързо ще увеличи присъствието на бранда/фирмата в търсачките, но и ще допринесе за цялостните маркетингови усилия и позиционирането на бранда.

Video SEO

Естественото продължение на настоящата ви SEO програма може да се използва и самостоятелно, като силен маркетингов инструмент. Първо е добре да се анализира и дефинира таргетираната публика, след което да се направи концепция за видео съдържание, което да привлича внимание – презентиране на продукт или услуга, обяснение, демонстрации, новини, интервю, атестации и реклама. Видео маркетингът предлага безкрайни възможности за привличане на потенциални клиенти. Планирането трябва да е насочено към интегриран подход във видео маркетинга, а в таговете и текстовото съдържание, придружаващи видеото, трябва да присъстват най-важните за дадения продукт или услуга ключови думи и фрази, след което клипът да се разпространи в многобройните социални мрежи, сайтове за видео споделяне, блогове и др. Следете публикациите ни на добри практики за Video SEO в Facebook