fbpx

Държавата да се оттегли и само да регулира, общественият фокус да бъде върху предприемаческия дух, защото предприемчивостта и работливостта са това, което ще създаде ново богатство. Това са част от изводите, до които стигнаха седем влиятелни бизнес лидери от различни сектори на икономиката, които Forbes събра на една маса.

видео-промо-печатForbes България стъпи на пазара през март 2011 г. Българското издание на списанието носи в себе си ценностите на американския бранд. От 1917 г. насам Forbes е синоним на качествена и безпристрастна журналистика, която подкрепя свободния и предприемаческия дух. Българският екип на списанието се стреми към същите ценности.

В новия брой на Forbes България http://forbesbulgaria.bg четете – дискусия на тема икономическа криза, предприемачеството, инвестиции, протести и публично напрежение в България. Мнението на Левон Хампарцумян (UniCredit Bulbank), Огнян Донев (Софарма), Сашо Дончев (Овергаз), Христо Илиев (Ей Джи Кепитъл), Ивайло Пенчев (Уолтопия), Елена Маринова (Мусала Софт), Петко Димитров (PriceWaterhouseCoopers България)

Читателите на Forbes винаги получават първи необходимата им информация от света на бизнеса и могат да се възползват от икономическите и финансовите възможности, които тя им дава, преди всички останали.

В резултат на това Forbes е задължително четиво за всеки съвременен мениджър, предприемач и инвеститор, който държи да е добре информиран за новостите в света на бизнеса и действията на големите играчи.

Абонирайте се за Forbes България или го търсете всеки месец на 23-то число!