fbpx

Intelligent Systems Bulgaria е водеща консултантска компания, предлагаща професионални услуги по разработката, внедряването и поддръжката на интегрирани системи за управление на бизнеса. Изцяло фокусирана върху ERP и CRM решенията Microsoft Dynamics и техни браншови допълнения, за последните шест години Intelligent Systems Bulgaria трайно заема първото място при внедрителите на Microsoft Dynamics решенията в България. Благодарение на натрупания значителен опит и експертиза в различни браншове, с осъществени повече от 200 проекта по имплементация във водещи организации, сме опознали в детайли българския бизнес, за да предложим най-оптималното IT решение за вашата компания.

Intelligent Systems BulgariaДнес, Intelligent Systems Bulgaria е част от iSystems Group – холдингова структура, обединяваща водещи ИТ компании, които предлагат професионални услуги по разработката, внедряването и поддръжката на интегрирани системи за управление на бизнеса. Лидер при внедряването на ERP и CRM решенията Microsoft Dynamics на Балканите, Intelligent Systems разработва браншови допълнения, които следват спецификите на индустриите, оптимизират бизнес процесите, намаляват разходите и допринасят за създаването на висока бизнес стойност за компаниите.  Компанията притежава сертификати за Управление на качеството ISO 9001:2008 и за Управление на сигурността на информацията ISO 27001.

С репутация на надежден и лоялен партньор, Intelligent Systems Bulgaria предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти доказана експертиза, професионално отношение, коректност, първокласни услуги и стремеж към постигане на оптимални резултати.