fbpx

Content Marketing

Avtora.com е информационен сайт с content marketing в сегмента лайфстайл, музика, кино, игри, телевизия и забавление.

Сайтът има 13-годишна история и е един от най-често използваните източници за информация от 24-36 -годишни мъже и жени, живеещи в София и големите градове.

През годините сме реализирали над 250 онлайн кампании съвместно с водещи брандове и агенции в подкрепа на успешен бизнес модел.

КАКВО ПРАВИМ?

Нашият екип ежедневно публикува и разпространява авторско лайфстайл- ентъртейнмънт content marketing, насочено към млади и активни хора, живеещи в София и окръжните градове.

Ние надграждаме нашата медия, комуникирайки с лидери на мнение в областта на технологиите, музиката, здравословният лайфстайл, развлекателната индустрия и социалните медии.

Ние създаваме качествено информационно съдържание – публикации от нашия сайт ще срещнете споделени или цитирани в най- популярните медии в страната, както и в националните телевизии.

КАКВА Е НАШАТА ЦЕЛ?

N1 ПРОДУКТОВА МЕДИЯ

Да утвърдим позициите си на най-популярната онлайн продуктова медия в сегментите Лайфстайл и Ентъртейнмънт.

ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА

Да развием устойчиви партньорски взаимоотношения с търговци с цел осъществяване на повече продажби

ВСЕ ПО-КАЧЕСТВЕНО СЪДЪРЖАНИЕ

ЗА ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРОДАЖБИ

Ние следваме принципа, че информационният микс от материали в областта на музика, технологии, кино, мода, здраве, спорт и развлечения, съчетан с реалните потребности и желание за закупуване на модерни продукти ,са неизменна част от ежедневието на младите хора и именно натам насочваме развитието на нашето съдържание, content marketing и медия.