fbpx

Фирмено видео за Дайрект Сървисиз ООД e българска компания за аутсорс услуги с дялово участие на Унгарската Държавна Печатница АД (allaminyomda.hu). Стремежът за развитие и фокусът върху клиентските потребности са в основата на нашия бизнес модел. Ние сме вертикално организирани и предлагаме комплексни решения – от анализа до финалния продукт, във всяко едно от следните направления:

Бързо изработване и изпращане на фактури, персонализирани сметки или маркетингови материали към голям брой клиенти и абонати. Изработка на вискокачествени печатни материали като пликове, бланки, стикери, дипляни и календари. Производство на книги, учебници, семинарни материали и брошури в малки тиражи с възможност за персонализация на всеки отделен екземпляр. Управление на архивното стопанство, изграждане на електронни архиви и физическо съхранение на хартиени документи.

Фирмено видеоИзграждане на системи за лоялни клиенти с използване на карти за клиентска идентификация. Внедряване на системи за защита от фалшификация и имитация на продукти. Продуктовият ни микс разрешава оперативни проблеми и спестява инвестиционни разходи на нашите клиенти – водещи компании от различни сектори на икономиката – финанси, застраховане, комунални услуги, телеком, производство, търговия и услуги. Производствените процеси са организирани в съответствие със системата за управление на качеството ISO 9001:2008.

В Дайрект Сървисиз се обръща специално внимание на сигурността на данните, които нашите клиенти ни предоставят за обработка. В допълнение към инсталираните системи за физическа и информационна защита, фирмата има сключена застраховка „Професионална отговорност“, покриваща всички рискове, свързани с изпълнението на посочените услуги.