fbpx

Ресторант Нептун на брега на морето, а същевременно в непосредствена близост до центъра на Бургас — ресторант “Нептун” е разположен в изключителна сграда построена през 1948 г., дело на немски архитект. Заведението разполага с два етажа, разкриващи невероятна морска панорама, 140 места, а също и просторна лятна градина, готова да посрещне още 80 от нашите почитатели.

Restorant neptun burgas

Restorant Neptun Burgas

Неповторима атмосфера, средиземноморска кухня и перфектно обслужване са само част от нещата, които може да очаквате. Шеф–готвач Катя Кондева ще Ви представи най–доброто от автентичната европейска кулинария, добавяйки индивидуалност и съвременен стил.

Няма как да останете безразлични и към “винената хладилна стая”, предлагаща съблазън от вина, съчетаващи стар и нов свят, по начин способен да задоволи вкуса и на най–взискателните ни посетители.

Без значение дали сте на делова среща, личен празник, романтична вечеря или просто обяд с приятели — доверете ни се, ще останете очаровани!

Ресторант Нептун предлага невероятна морска панорама и просторна градина, на хвърлей от брега и центъра на Бургас. Неповторима атмосфера, средиземноморска кухня, дискретен сервиз, съчетан с топло, лично отношение към всеки клиент са сред нещата, които можете да очаквате.

Разнообразното меню, приготвено с качествени продукти, ще задоволи всички вкусове, а богатството от вина ще ви възхити. Бихме искали да вярваме, че ястията ни отразяват сезоните, тенденциите в кулинарията и помагат за развитие на културата на хранене.