fbpx

Рекламно видео – SIGNCAFE, с приложението си “Медии и рейтинги”, е месечно списание за креативни рекламни идеи, успешни рекламни кампании от цял свят, технологии и иновации в областта на рекламата и маркетинга. Аудитория на списанието: рекламисти, маркетинг и PR специалисти, дизайнери, фотографи, медии и др.

Списанието е разделено на пет секции:

  1. Advertising – най-добрите български и световни рекламни кампании, победители в български и международни рекламни фестивали. Представяне на екипите и работата на български и чуждестранни рекламни агенции. Интервюта с най-уважаваните лидери на мнение от областта.
  2. Marketing – Поглед отблизо към най-новите тенденции и подходи в сферата на маркетинга. Методи за повишаване на ефективността на маркетинговата комуникация, нестандартни маркетинг решения и медийни платформи. Гледната точка на световните маркетинг специалисти, автори на революционни теории.
  3. PR – новини, събития и case studies от областта на интегрираните корпоративни комуникации, най-добрите PR кампании от България и света.
  4. Design – най-новите тенденции в дизайна, технологиите и практическото изпълнение на рекламните визии, интересни дизайнерски решения.
  5. Ежемесечно приложение Media&Ratings – подробни данни за онлайн аудиторията и рейтинга на онлайн медиите в България, предоставени от Nielsen и Gemius.