fbpx

Реклама в YouTube

Реклама в YouTube – вижте как едно кратко видео превърна едно обиновено 13-годишно момиче в звезда и тя беше поканена като гост при една от най-популярните американски телевизионни водещи – Елън Дежденерис.

https://www.youtube.com/watch?v=OVzbd…

Ето и 5 правила за Реклама в YouTube, които могат да превърнат вашето видео от просто популярно в хитово:

1. Отделете време, за да проверите кои от ключовите думи и техните комбинации в заглавието са най-често срещани в мрежата. Можете да направите това чрез приложения като Google AdWords.

2. Още по-добър ефект има, ако добавите в заглавието и думата „видео”.

3. Броят на символите. Гугъл ви показва до 66 символа от заглавието, когато ви показва търсените резултати.

4. Учете се от грешките на другите. Потърсете най-популярните видеа и вижте какви са техните заглавия.

5. Най-важното нещо, разбира се, е уникалността. Колкото по-различно и ново, толкова по-добре за вашата Реклама в YouTube.

Видео рекламирането в Youtube вече не е новост за българския пазар, но все още разгръща своя потенциал. Google Adwords има специална част в платформата за видео рекламите в Youtube и дисплейната мрежа.

YouTube е втората по големина търсачка след Google и има повече от един милиард потребители. Видео рекламата в YouTube е подходяща за всеки бизнес, продукт, услуга, както и за всеки бранд или обществена дейност. Вашата Реклама в YouTube Ви дава възможност да се свържете с прецизно дефинирана аудитория по възраст, пол, локация или интереси, като го прави по един уникален и запомнящ се начин. Добрите видео клиповете в YouTube изграждат лоялна аудитория, а най-хубавото нещо което може да се случи с вашето видео е то да се разпространи „вирусно“ онлайн.

Независимо от това дали имате кауза или предлагате продукти и услуги винаги можете да заснемете видео с полезна информация или да направите директно обръщение към Вашата аудитория. YouTube е подходящ за големи, средни, малки, микро организации и различни творчески дейности. Това е ефективна видеореклама на много достъпна цена.