fbpx

“ЕСТЕ КЛИНИК” е специализирана частна клиника по естетична пластична хирургия и козметична дерматология. Разположена е на последните два етажа от хотелски бизнес комплекс “ВЕГА СОФИЯ” на площ около 750 кв.м. Цялата клиника е климатизирана, разполага със зимна градина и особено атрактивен изглед от болничните стаи. По време на престоя си в клиниката Вие ще имате неограничен достъп до интернет, телефон, кабелна телевизия, рум сървиз. Вие ще можете да ръководите своя бизнес дори по време на престоя си в клиниката. В “ЕСТЕ КЛИНИК” се извършват пълен набор от естетични пластични операции на глава, тяло и крайници.

пластичен хирургВ клиниката се извършва и ултразвуково моделиране на тялото чрез най-модерния ултразвуков липосуктор “Mentor – LySonix-3000”. Застъпена е широка гама от ендоскопски естетични операции или така наречените “безкръвни” операции. Ние работим с ендоскопска апаратура “KARL STORZ” с която работят повечето световно известни естетични хирурзи, като използваме само най-модерните технологии и съвременни методи в областта на този дял от пластичната хирургия. Единствено при нас ще намерите и лазерни системи СО2 на световно известната фирма LUMENIS, апарат за външно ултразвуково моделиране на тялото – ULTRASHAPE, за стягане и подмладяване на кожата на лицето и тялото – ALUMA, както и последна генерация IPL система за трайно обезкосмяване и фотоподмладяване.

Eстетичен пластичен хирург и мениджър на Есте Клиник Д-р Ильо Стоянов завършва медицина в МА–София през 1987 г. До 1995 работи като общ хирург и като кардиохирург в Национална Кардиологична Болница – София. От 1996г до 2001г. работи и специализира естетична пластична хирургия в Прага, Лондон и Бон, където работи заедно с проф. Мещяк, проф. Мати, Понфилофф и др. Специализира предимно ендоскопски техники и тяхното съвременно приложение в естетичната пластична хирургия. Д-р Стоянов е дипломиран специалист по пластична и естетична хирургия в България. Член на Българската Асоциация по Пластичнореконструктивна и Естетична хирургия.