fbpx

Излъчване-на-събития-онлайн-на-живо1

  • Излъчване на живо в интернетбърза и лесна имплементация. Web базирана система за провизиране на услугата. Автоматизирана интеграция на видео съдържанието в Интернет сайта на клиента.
  • Спестява пари. Използвайки Video-CDN клиента спестява от закупуване на голям Интернет капацитет, стриминг сървъри, софтуерни лицензи. Отпада нуждата от наемане на технически персонал със специфична квалификация и денонощна поддръжка.
  • Гарантира качество. Благодарение на разпределената платформа за излъчване и на своята Nx10Gbit опорна мрежа, се осигурява най-високо качество на видео сигнала достигащ до зрителите.
  • Гъвкавост и скалируемост. VIDEO STREAMING AND CONTENT DELIVERY услугите се предоставят в различни пакети според нуждите на всеки отделен клиент. Подходящи са както за корпоративни клиенти, публикуващи малко на брой рекламни видео клипове, така и за големи Интернет портали излъчващи събития на живо за огромна аудитория. Не е необходимо днес да инвестирате в техника, за да посрещнете аудиторията, която ще имате след месеци.
  • Информация, статистика и анализ. Video-CDN предоставя подробна статистическа информация за аудиторията на видео съдържанието. Предоставя отчет за натрупания трафик, броя зрители, тяхната националност, пиков зрителски интерес, продължителност на гледане и др.

    Излъчване на живо в интернет

    Осигуряваме всички компоненти необходими за излъчването на Вашето събитието в реално време в Интернет, от пълномащабни продукции, включващи снимачен екип и персонал с необходимата техника за излъчване на живо, до кодирането на видео съдържанието и интегриране на методи за плащане за достъп до видео съдържание онлайн. Научете повече за технологията за излъчване на живо в интернет от нашите партньори Evolink