fbpx

Елос лазерен център се намира в сърцето на София, в спокойната и тиха улица „Гургулят”, на 20м от търговкия булевард “Витоша”. Елос лазерен център разполага с най-новата лазерна техника и ползва опитът на известни специалисти и дерматолози. В Елос, лазерените поцедури като лазерно обезкосмяване, стягане на кожата, фотоподмладяване, лечение на акне се извършват с най-новата елос техология. В Елос лазерен център се моделира тяло и се третира целулит с кавитация, както и се поставят ботокс, филъри, мезотерпаия и мезолифт. В Елос лазерен център се извършва Вега тест и се постява перманентен грим с техника „косъм по косьм”.

Elos Лазърен ЦентърПроцедурите се извършват с лазера еМаx, който съчетава преимуществата на нашумялата технология — „elos”. Тя е единствената система, която комбинира заедно биполярна радиочестота (RF) с диоден лазер и широкоспектърна светлина. RF повишава проникването на лазерните и светлинните лъчи, като по този начин повишава тяхното действие.

Лазерът ви дава медицински доказани решения на всички естетични нужди: от трайно обезкосмяване до стягане и подмладяване на кожата, от лечение на акне до решаване на проблемите свързани със съдови увреждания и вени на краката.

Елос технология

“elōs” технологията е революционна стъпка в практиката на естетическата фототерапия, с която се постигат по-безопасни, по-комфортни процедури и която цялостно повишава клиничната ефикасност. Технологията позволява, също така, да се третира най-широка гама от клинични симптоми и видове кожа, включително добила тен и тъмна кожа.

За повече информация ни потърсете на телефон 02 952 2005 или +359 878 33 0508. Посетете и нашата страница или се свържете с нас във Facebook

Видео продукция и кампания на Video Involver, Ltd. https://www.videoinvolver.com