fbpx

Дигитален печат на книги предоставя редица предимства  и независимо дали трябва да отпечатате една или хиляда книги, процесът е бърз, евтин и в пъти по-удобен от офсетовия печат.

Искате да издадете вашите пътеписи, стихове или разкази и да ги подарите на приятели – ето как това е възможно:

Изпращате файловете посредством сигурен трансфер на нашия сървър, след което ние правим монтаж на тялото и кориците и стартираме печатния процес. Поради спецификата на дигиталната технология за печат, няма значение дали ще се произведат една, 50 или 500 броя книги,  а и можете да прилагате цветни страници на произволно място в книжното тяло.

Готовите книжни тела се отпечатват автоматично колирани – от първата до последната страница. Идва ред на довършителните операции:

Дигитален печат на книгиКориците могат да бъдат ламинирани с различни видове фолио. Ако сте избрали да направите луксозно издание – се изработват и твърди корициСетовете с отпечатаните корици и книжни тела се прерязват до желания книжен формат. Книговезането също се извършва напълно автоматизирано и дигиталният биндер сам фрезова, бигова и лепи кориците под определена температура.

Освен мека и твърда подвързия е възможно книговезане с поставяне на метални гребени, тъй наречените спирали. Предлагат се в богата гама от цветове. Готовите термолепени книги се обрязват за последен път и се фолират преди да поемат по пътя към читателите. Ако сте пропуснали нещо в книгата си и забележите това в мострата, която одобрявате за печат – няма проблеми. Файловете могат да се подменят на момента, без това да е свързано с каквито и да било разходи.

Чрез дигиталнен печат в Direct Services, пътят на книгата до читателя се скъсява, поради оптимизирания производствен цикъл.