fbpx

Дерматолог Д-р Денкова е убедена, че посредством нови и съвременни технологии и методи могат да се предоставят алтернативи на козметичната хирургия, които не са инвазивни и чрез които се избягват болката и продължителното възстановяване.

Естеклиник Бюти е клиника по естетична дерматология, създадена през 2006 година като част от Естеклиник. От 2013г. е самостоятелен център за лечение и превенция на дерматологични заболявания, естетични неоперативни терапии за лице и тяло, козметични процедури и център за обучение. Създадена от дерматолог д-р Радина Денкова, клиниката съчетава високо качество на работа с уважение и респект към пациентите. Д-р Денкова работи с екип от специалисти дерматолози, рехабилитатори, козметици и офис асистенти. Процедурите, които се извършват в клиниката могат да подчертаят естествената красота на хората чрез минимално инвазивни интервенции. Естеклиник Бюти е известна не само с използването на висококачествени продукти, но и с безопасните и умели техники на работа, които са стандарт в работата на целия екип.

Д-р Денкова комбинира няколко нехирургични метода също и чрез поставяне на инжекции ботокс и филъри хиалуронова киселина на подходящите за това места по лицето, като по този начин изпъва бръчките, омекотява линиите и намалява видимото отпускане на тъканите. В резултат на това лицето е с нови, по-стегнати контури, по-изпънато и гладко.

Завършила медицина през 1990г. До 1994г. специализира дерматология. Работила е 15 години в Пета градска болница, като последните две години като началник на кожното отделение. От 1999г. е специалист дерматолог венеролог. Има 6 месечна следдипломна специализация в областта на здравния мениджмънт. Специализира в областта на козметичната дерматология в Бон, Париж и Виена. Има множество курсове за работа с лазери и други светлинни източници, също така и филъри, ботокс, Скулптра, както и специализации в областта на безоперативните методи за скулптуриране на тялото. Всяка година посещава европейски и световни конгреси в областта на естетичната медицина. Член на Европейската академия по дерматология и венерология, Асоциацията на свободнопрактикуващите дерматолози и  Българското дерматологично дружество.