fbpx

video-marketing-firm
Качването на видео в YouTube е безплатно, но след като го качите е важно да знаете какво да правите. Подходът разбира се не е да стискате палци и да се молите някой да го намери, а и ако наистина го намери, как ще установявате контакт с него.

Успехът на видео кампанията не се свежда само до начина, по който изглежда видео клипът, а по-скоро до установяване на контакт с потребителите и най-вече какво се очаква те да направят като следваща стъпка – споделяне, “лайкване”, гласуване, попълване на въпросник, абонамент или да изпратят е-мейл адреса си.

Обикновено, потребителите попадат случайно на видео клипа и го гледат, след което отиват да гледат “танцуващи маймуни”. За да не се случи това се използват социалните мрежи, като Facebook, за разпространението на клипа и провеждането на видео кампании онлайн, защото там е мястото, където публиката вече е ангажирана със социална дейност и споделя видеото, участва в дискусии, попълва въпросници и анкети заедно със свои приятели.

Идеята за създаване на собствена общност е атрактивна за много рекламодатели. Големи брандове и агенции искат да осъществят връзка с потребителите и да станат част от техния живот във Facebook, YouTube и Twitter.

С Video Involver, Вие можете да изберете демографска група по възраст, пол и локация, както и желаните “call-to-actions” за вашето видео в социалните мрежи.