fbpx

Нестандартна агенция за видео продукция

Видео Инволвър ЕООД произвежда видео съдържание, което разпространява чрез различни медийни канали. Ние провеждаме иновативни видео кампании за някои от най-популярните и адмирирани брандове в България.

Назависимо от мащаба и бюджета ви, нито от това дали промотирате нов продукт, изграждате нов фирмен имидж или имате хубава история, ние подхождаме еднакво професионално към всяка видео продукция.

ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ

Създаваме и разработваме пълен снимачен цикъл за интернет и телевизия, както и реклами, новини, документални филми, корпоративно и продуктово видео.

ПОСТ-ПРОДУКЦИЯ

Използваме креативни и модерни стилистични похвати в пост-продукцията, за постигане на въздействащ и запомнящ се аудио-визуален продукт.

АУДИО УСЛУГИ

Създаваме аудио решения за вашия видео или телевизионен проект, радио реклама, документални филми, вирусни видеа и мултимедийни продукции.

Пишете ни, за да обсъдим всички детайли и да ви предложим и изготвим специално ценово предложение за видео продукция.

За нас ще е удоволствие да организираме и среща, на която ще можем по-детайлно да обсъдим Вашите цели и нужди, както и кои наши видео маркетинг продукти и услуги ще допринесат за най-добър резултат в развитието на Вашия бизнес.

Или позвънете на тел. +359 887 480 709

Нека го обсъдим

13 + 7 =