fbpx
Видео продукция за събития, семинари и конференции

Видео продукция за събития, семинари и конференции

Видео продукция, излъчване на живо в Интернет, качествено мултимедийно съдържание, видеозаснемане на фирмени, корпоративни, тиймбилдинг и спортни събития. Видео Инволвър ЕООД излъчва Вашето събитие в реално време по Интернет и осигурява снимачен екип и персонал с необходимото оборудване. Разполагаме с най-новите технологии за висококачествена HD видео продукция на вашето събитие, включително  заснемане с много на брой камери, видео стрийминг, надписи, и DVR функционалност. Предлагаме достъпни и висококачествени видео излъчвания  за Интернет медии и предприятия, желаещи да осигурят превъзходно усещане за крайните си потребители по прост и достъпен начин. Предоставяме и подробна статистическа информация за аудиторията на видео съдържанието. Предоставя отчет за натрупания трафик, броя зрители, тяхната националност, пиков зрителски интерес, продължителност на гледане и др.

Видео Инволвър ЕООД публилува създаденото видео на вашия корпоративен уебсайт или фирмения YouTube канал, като обръща специално внимание на таргетираните от вас демографска група и ключови думи. Вашето оптимизирано видео съдържание ще бъде съобразено и с най-новите изисквания на интернет търсачките за отлично позициониране сред резултатите в Google, Bing и Yahoo, както и в най-популярните сайтове за видео споделяне, включително Vimeo, Metacafe, DailyMotion, както и социалните мрежи Facebook, Google + и други.

Видео продукция и стрийминг пакети

Услугите се предоставят в различни пакети според нуждите на всеки отделен клиент. Подходящи са както за корпоративни клиенти, публикуващи малко на брой рекламни видео клипове, така и за големи Интернет портали излъчващи събития на живо за огромна аудитория. Не е необходимо днес да инвестирате в техника, за да посрещнете аудиторията, която ще имате след месеци.

Видео форматът е изключително мощен инструмент за промоция или отразяване на събития, семинари и конференции. Следете новините и събитията в сферата на SEO, интернет маркетинг и рекламата на сайта на Interactive Share – http://interactive-share.com/