fbpx

Видео огледи на недвижими имоти за продажба или наеми. Видео каталог на предлагани жилища или офиси. Видео огледи на бизнес сгради, апартаменти, къщи и помощения за продажба и наем. Video Involver произвежда и разпространява видео съдържание за брокери, собственици  или фирми за менажиране на недвижими имоти.

Видео за недвижими имотиСъздаваните видео клипове многократно повишават видимоста на имотите в интернет, както и на фирмата която ги представя. Видео маркетинга е ефективен и модерен метод за представяне на ексклузивни и луксозни недвижими имоти и жилища в България, както и на места за почивка и отдих, като вили, хотели и курорти.

Разгледайте други продукции на нашия YouTube канал

Видео листинг за недвижими имоти

Листинг с видео оглед показва детайли и качества на имота, които трудно биха могли да бъдат описани чрез други методи. Собствениците на имоти, също биха предпочели вашата агенция, ако знаят, че ще представяте собствеността им по този модерен и иновативен начин. Видео презентацията на имота може да включва и дикторски глас, който допълнително да поясни условията за финансиране или закупуване, или агент пред камера би могъл да представи същите подробности и детайли, заснет в предлаганият апартамент, къща, офис сграда или помещение.