fbpx

Видео Инволвър ЕООД снима, монтира, оптимизира и разпространява вашето видео в интернет пространството. Вариантите за използване на видео реклама са многобройни, а видео форматът е приоритетно индексиран от уеб търсачките. Онлайн видео рекламата дава възможност за по-добра информираност на клиентите, по-добра ефективност на рекламата и по-висока възвръщаемост на инвестицията в онлайн видео кампания.

Google, чрез популярния си сайт за видео споделяне YouTube, залага на това, все повече зрители и рекламодатели да мигрират от телевизията към интернет. Video Search Engine Marketing е най-съвременният и ефективен инструмент за реклама онлайн, иновативна услуга, която широко разпространява брандирано видео онлайн, като го прави лесно за откриване в търсачките Google, Yahoo, MSN и създава желаната видимост на бранда, продукта или услугата. Търсачките са основен играч в онлайн видео индустрията и бизнесите са принудени да търсят нови методи за връзка с все по-напредналия уеб потребител. Няма по-ефективен метод за постигане на това от VSEM.

Първата страница на Google е доминирана от резултати от социалните мрежи. Технологията е точно там, където трябва да бъде, и търсачките стоят и чакат, така че в момента видео съдържанието се намирам в отлична позиция. Добрата новина е, че ако се подходи професионално има възможност не само за добро позициониране на даден видео клип сред традиционните резултати в търсачката, когато хора търсят ключови думи, но и за позициониране на видео иконката сред тези резултати. Проучванията показват, че онлайн потребителите са привлечени допълнително от тези графични изображения. Така видимостта на видеото се увеличава многократно в рамките на дни или седмици. Допълнителни изледвания сочат, че повече от половината хора, които са гледали видео онлайн предприемат следващи действия.

Разгледайте създадената от нас видео реклама за клиенти от различни индустрии на нашия YouTube канал. Ценовите пакети за видео клип до 60 секунди започват от 500 лева.