fbpx

Видео маркетинг кампания

Мания Тийм е компания, която се занимава с внос, обработка и продажба на дрехи втора употреба. Фирмата стартира през 1996г. във Варна, България.

Мания излиза извън границите на България, като през 2008г. се открива първия магазин в Румъния, а от есента на 2013 и в Гърция. Така Мания се превръща във водеща за своя бранш верига магазини в Източна Европа с близо 500 служителя. Днес в компанията се обработват и продават над 600 тона дрехи месечно.

Мания Тийм може да се похвали с екип от професионалисти с богат опит в търговията с дрехи втора употреба, които успяха да изградят действаща франчайз система. Само за няколко години Мания успя да спечели доверието на над 20 франчайз партньора, някои от които имат вече над 5 работещи магазина в няколко държави.

Мания спечели и любовта на своите клиенти, стремейки се от обикновен магазин за дрехи да се превърне в място за приятно прекарване на свободното време, шопинг терапия и забавление.

През всички тези година Мания се доказа като надежден партньор, който успешно работи с множество фирми от САЩ и Европа и лесно печели доверие, както на партньорите, така и на клиентите си.