fbpx

Видео демонстрация представя начините на дегустиране на виното и трите стъпки на процеса на дегустация  на вино от Десислава Хитова – винар във винарска изба Съединение – новата изба на „Винпром Пещера”.

Първата стъпка от дегустацията е оценяването на външния вид на виното, като се използва белия фон от покривката на масата, бял лист или салфетка. Втората стъпка е приемане на информация чрез обонянието – тоест оценяваме ароматите във виното. Третата, може би най-интересна стъпка при дегустацията – опитването на виното.

как се дегустира вино„Винпром Пещера” АД е лидер в производството на висококачествени вина и високоалкохолни напитки в България. Компанията има дългогодишен опит и нейно притежание са всички водещи марки алкохолни напитки у нас. Компанията разработва, произвежда и налага на родния пазар продукти с висококачествени дестилати, на световно ниво, изцяло създадени според нуждите и предпочитанията на потребителите.

„Винпром Пещера” АД непрекъснато инвестира в разширяване, обновяване и модернизация на производствения си капацитет, в резултат на което днес разполага с най-съвременните производствени центрове в страната. Те са разположени в сърцето на Южна България – гр. Пещера, гр. Съединение и с. Катуница.

„Винпром Пещера” АД е първата компания в бранша с модерна пазарна политика, изцяло базирана на новостите в съвременния маркетинг и PR. Компанията прилага най-добрите световни практики в управлението и развитието на бизнеса и е един от най-големите работодатели и рекламодатели в България.