fbpx

Kак да представим своя бизнес по възможно най-интересния начин?

Видео реклмата в интернет се различава от тази по телевизията основно с това, че в интернет имате няколко секунди , в които можете да задържите вниманието на публиката и да я накарате да изгледат вашето видео докрай.

Как да стане това?

Всичко започва от идеята. Тя трябва да е съобразена с много важно условие за интернет средата – а именно възможността за комуникация и интерактивност с потребителите. Вашето видео трябва да ги поддтиква да гледат, да коментират и споделят! Една от възможностите е видеото да бъде информативно. Да покажете на практика как работи някоя от услугите, които вашата компания предлага. Кои са хората, които ще облужват вашите бъдещи клиенти и как най-лесно може да се комуникира с тях? Покажете ваши клиенти, които са доволни от услугите ви и нека те представят вашата фирма по-лично и емоционално.

Личната история може да бъде начин да достигнете до таргет група, в която имате най-голям брой потенциални клиенти. Личната история може да бъде изключително драматична и трогваща като рекламата на тайландкста компания за телекомуникации TrueMove H:

https://www.youtube.com/watch?v=7s22HX18wDY&list=PLwC4MlpMQrgHTCTxvPNl5Z2lQYH1LOEg6&index=10

Или забавна и увлекателна като най-новата реклама на Samsung Galaxy S5, в която участват някои от най-големите футболни звезди – Роналдо, Меси, Рууни, Касияс и др. Гледайте видео рекламата тук:

https://www.youtube.com/watch?v=EC-zB2aSXXM&list=PLwC4MlpMQrgE3BhPolLXJFNJ6gdmbqyd5

Това са 4 минути, които няма да видите по телевизията, в които освен страхотни футболни умения, се запознавате и с най-новите опции на високо технологичния телефон.

Задължителна част за съдържанието на видеото е да включим – Представяне на фирмата – Къде могат да ни намерят нашите бъдещи клиенти? Кои са нашите най-успешни продукти или услуги? Какво ни различава от останалите?

Добра идея е да обедините вашето видео представяне с цялостна интернет кампания, която да включва и игра с приложение във фейсбук, например.

Повече за дейността ни може да откриете тук, а ако искате още от Маркет видео се абонирайте за канала ни. Очакваме вашите въпроси мнения и предложения в коментарите.