fbpx

АУДИО ПРОДУКЦИЯ

Впечатлете слушателите си с невероятен микс от музика, дикторски глас и специални ефекти. Създаваме аудио решения за вашето видео, телевизионен проект, документални филми, вирусни видеа и мултимедийни продукции.

Изкуството на озвучаването

Изкуството на озвучаването е много повече от смесване на няколко звукови ефекта и прибавянето на музикален фон. Нашият професионален звуков екип отговаря за това, какво чува аудиторията ви – от звукозапис и композиране на оригинална музика, до аудио пост-продукция и финален саунд мастеринг.

Дикторският глас

Дикторският глас и разказ поднасят вашето послание по начин, който вие желаете. Прибавянето на професионален диксторски глас допринася за цялостното качество и въздействие на вашето видео.

Лицензирана музика

Легалното използване на оригинална, лицензирана музика без авторски права е от голямо значение за озвучаването на вашето произведение. Каквато и музика да предпочитате, нашата богата библиотека от музика и звукови ефекти, предлага разнообразни жанрове за вашия търговски или не търговски проект, без скрити разноски или такси.

Аудио за видео

Не, вашата аудитория най-вероятно не очаква Холивудски съраунд саунд във вашето видео, но също така бъдете сигурни, че шум, потракване и едва доловим звук няма да се понравят. Звукозаписното студио на Видео Инволвър предлага озвучаване за видео, филм и ТВ, както и дикторски, музикални и други аудио услуги по съвременните стандарти в аудио продукцията.

Какво казват другите за нас

Но, нека не се хвалим, а чуйте какво казват клиентите ни за нас!

“Партньорството ни с Видео Инволвър ни позволи да развием нова услуга за България, а именно, маркетинг на съдържание чрез видео, както и помогна за по-добра и ефективна комуникация с нашите клиенти и потребители “
Красен Хинков

Директор Бизнес развитие, Иновейшън Стартър Бокс

“Видео Инволвър създаде чудесен видео проект за нашата фирма. Видеото представя екипа и дейността ни по атрактивен и информативен начин. Благодарим ви за професионализма и бързината, с която изработихте видео проекта ”

Мария Арсова

Управляващ съдружник, Event Design

“Използваме новата ни видео презентация, за да представим бизнеса ни на нови пазари в Европа и света. Видео Инволвър с лекота успяха да уловят емоцията и страстта в работата ни и да ги отразят във видеото.”

Богдан Сяров

Собственик и инструктор

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ

Ако не сме отговорили на всички ваши въпроси или имате проект за озвучаване,
за който искате оферта, молим ви да отправите запитване.